Best Career Tips: Career related services and advices

  • Sunday, December 23rd, 2012

27. ► How to prepare, appear and perform well in the interview

Notice from themedideas.com to all using paid services/reading All paid services/reading are non-refundable under any circumstances

The 20 toughest job interview questions with answers in the world (05.09.2015.)

The Independent (04.09.2015.)

Read
Answers provided by Sudipta Paul (as appropriate as the questions!)

THE 10 TOUGHEST INTERVIEW QUESTIONS IN THE UK IN 2015

1. “Can you calculate how many tennis balls are used during the course of Wimbledon?” – Accenture Answer: exactly 3102 in 2015! (let them prove it wrong!)
2. “Estimate the total number of cars in the UK.” – Barclays InvestmentAnswer: exactly 12405312 today! (let them prove it wrong!)
3. “How many calories are in a grocery store?” – Google Answer: Nil till the foods are consumed and digested
4. “How would you sell a fridge to an eskimo?” – Harrods Answer: By telling him/her that it would keep the foods warm!
5. “What would you take to a lonely island with you and why?”– Urban Outfitters Answer: My smartphone, to talk to God! (without any signal presumably)
6. “Is batman a super hero?” –Alpha Sights Answer: Of course! He can play cricket with only one bat (other cricketers are batsman; they have more than one bat!)
7. “You have 17 red and 17 blue balls, and you remove 2 at a time. If the two are the same colour, add in one extra blue ball. If they are different colours, add in an extra red ball. What colour is the final ball removed?”– GeonomicsAnswer: Red. There are three primary methods (considering extra stock of balls, otherwise it would be option 3):
1> remove 2 red balls till you are left with 1 red and 25 blue balls –> you can start removing 2 blue balls (and eventually end up with 1 red and 1 blue balls) or 1 red and 1 blue balls –> the end result of both would be 1 red ball
2> remove 2 blue balls till you are left with 1 red and 1 blue balls –> the end result would be 1 red ball
3> remove 1 red and 1 blue balls –> 17 red balls –> remove 2 red balls –> 1 red ball and 8 blue balls –> remove 2 blue balls –>eventually end up with 1 red and 1 blue balls –> the end result would be 1 red ball
8. “What cartoon character would you be and why?” – ASDA Answer: Jerry! So that I could steal cheese from Tom!
9. “What is the wildest thing you have done?” – Metro Bank Answer: Eating grapefruit after brushing my teeth.
10. “What was your opinion of the film Blair Witch Project?” – Jefferies & Company Answer: Basically “Thanks for wasting my time.”

THE TEN TOUGHEST INTERVIEW QUESTIONS IN THE US IN 2015

1. “What would you do if you were the one survivor in a plane crash?” – Airbnb Answer: Look for another survivor

2. “What’s your favorite 90’s jam?” – Squarespace Answer: Traffic jam!

3. “If you woke up and had 2,000 unread emails and could only answer 300 of them how would you choose which ones to answer?” – Dropbox Answer: That means I have already checked them to decide which 300 of them I could answer. Without checking I would not have been able to decide on the numbers I could answer.

4. “Who would win in a fight between Spiderman and Batman?” – Stanford University Answer: Spiderman would win if the fight takes place during day time and Batman would win if that happens during night.

5. “If you had a machine that produced $100 dollars for life what would you be willing to pay for it today?” – Aksia Answer: $10 dollars!

6. “What did you have for breakfast?” – Banana Republic Answer: Water (after drinking water I was no longer fasting)

7. “Describe the color yellow to somebody who’s blind.” – Spirit Airlines. Answer: It is the same color as red!

8. “If you were asked to unload a 747 full of jelly beans, what would you do?”– Bose Answer: I would get 10000 children to help me!

9. “How many people flew out of Chicago last year?” – Redbox Answer: 2156839 exactly! (let them prove it wrong!)

10. “What’s your favorite Disney Princess?” – Cold Stone Creamery Answer: Rapunzel (because of her long hairs)

Reference

 

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 



There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


You must be logged in to post a comment.

Gynaecology / Gynecology

Services O&G Health

Thromboembolism

error: Content is protected !!